PLE EXTRAORDINARI DE PRESSUPOSTOS - AJUNTAMENT DE SABADELL

La prosperitat i la correcta operativitat de la ciutat es basa en gran mesura en els pressupostos municipals. Des de #juntsxsabadell , gràcies a l’acord de govern del Sabadell del Sí, ens hem compromès a gestionar de la manera més eficient els recursos que es destinaran a les àrees sota la nostra responsabilitat: la tinença d’alcaldia de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat.
 
Dinamitzar l’economia és bàsic, perquè si no generem activitat empresarial, si no generem ocupació no podem repartir riquesa, no hi ha oportunitats per a ningú i la ciutat no avança. Hem de ser capaços de generar un impuls continuat de l’economia local incrementant els recursos per atendre les necessitats tota la ciutadania.
 
La nova regidoria de Turisme i Projecció de Ciutat, té un paper cabdal en tot aquest concepte de promoció exterior de Sabadell, de la seva capacitat d’imaginar projectes, d’innovar i de proposar, i d’ això en dependrà molta part de l’èxit en aquesta projecció de la ciutat al món.
 
En aquest sentit lliguem les regidories que gestionem amb l’increment d’inversió en la partida de cultura per a l’any 2024, un any especialmente important per a Sabadell per posicionar-la com un pol d’atracció d’oferta cultural sense oblidar els esdeveniments esportius i de negocis, la potencialitat del rectangle del coneixement, el hub aeronàutic…
 
Des de #juntsxsabadell estem convençuts que els pressupostos de la corporació consolidaran Sabadell com a ciutat capital. Com la ciutat que ens mereixem.

Nosaltes hi serem i treballarem pel SABADELL DEL SÍ.

Comentaris

Entrades populars