ACORD DE GOVERN PEL SABADELL DEL SÍ

Amb la voluntat de consolidar un govern més ampli i que respongui a una transversalitat més plural que millori la governaça i la representativitat a la ciutat, Junts per Sabadell i el PSC Sabadell estableixen aquest pacte amb un únic objectiu de ciutat on els regidors i regidores es comprometen a continuar i avançar en la política feta en aquest últim mandat, treballant per una ciutat verda i feminista, una ciutat de transformació i de progrés, d’oportunitats econòmiques, de capitalitat cultural, de mobilitat sostenible i de justícia social. 

Una política que té en compte la sostenibilitat del nostre entorn l’entorn i els efectes del canvi climàtic, l‘aprofitament dels recursos i les potencialitats de Sabadell, el lideratge territorial de la ciutat i la complicitat amb els agents i les institucions socials, econòmiques i culturals del municipi. 

Una política que dona suport a la construcció de les infraestructures necessàries per descongestionar la ciutat i per continuar fent-la més equilibrada i amb actuacions a tots els barris. Una ciutat neta, segura i amable. 

Una política que fa especial menció a la creació d’ocupació, la construcció d’habitatge assequible i l’atenció als col·lectius més vulnerables, com són els infants, la gent gran, les persones dependents i les famílies amb rendes baixes.

Aquest acord comporta l’entrada al Govern dels dos regidors de Junts per Sabadell. El seu portaveu, Lluís Matas, assumint la tinença d’alcaldia de “Promoció econòmica i projecció de ciutat“ i la regidoria de “Transformació Gran Via-Ripoll” dins de l’“Àrea de Presidència i Projectes estratègics”, presidida per Pol Gibert; i la regidora Katia Botta es fa càrrec de la regidoria de “Promoció de ciutat i Turisme”, dins de la mateixa tinença d’alcaldia.

Vàrem dir que estàvem preparats per governar i així ho farem. 

Comentaris

Entrades populars