UN EQUIP PREPARAT PER GOVERNAR


PRESENTACIÓ DELS 5 PRIMERS DE LA LLISTA DE JUNTS PER SABADELL

Al costat de l'alcaldable de Junts per Sabadell, en Lluís Matas, s'han presentat les posicions del dos al cinc de la llista de Junts per Sabadell a les eleccions municipals que es portaran a terme el proper 28 de maig.

La presentació de la Katia Botta, en Quim Carné, la Clara Camps i l'Oriol Payà s'ha portat a terme a la Plaça del Gas de Sabadell davant dels mitjans de comunicació locals, afiliats, familiars i simpatitzants.

Tenim un equip compromès, útil, amb voluntat de servir, aportar en positiu, construir, transformar i millorar la nostra ciutat, ha afirmat en Matas.

📌La Katia Botta és l’actual presidenta del Gremi de la Fusta de Sabadell i comarca i empresària del sector. Un actiu important per poder desenvolupar polítiques econòmiques en favor de la ciutat i el seu creixement.
 
📌En Quim Carné és actual regidor de Junts per Sabadell a l’Ajuntament de Sabadell, professor de l’Escola Pia i àmpliament conegut en l’àmbit cultural de Sabadell.
 
📌La Clara Camps és membre de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya, advocada de professió i vinculada al món de les arts escèniques, des de sempre del Teatre Sant Vicenç.
 
📌L’Oriol Payà és economista i politòleg, membre de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya, treballa com a responsable d’operacions i li agrada la natació, la lectura i viatjar per conèixer altres cultures.

UN EQUIP PREPARAT PER GOVERNAR.

Més informació:

Ràdio Sabadell

Diari de Sabadell

Isabadell

TV Sabadell

Comentaris

Entrades populars