CATALUNYA SENSE ESPANYA. COM AFECTA EL DÈFICIT FISCAL AL PROGRÉS SOCIAL DE CATALUNYA?


En Joan Canadell, diputat de Junts al Parlament i expresident de la Cambra de Comerç de Sabadell, en Joan B. Casas, economista i exdegà del Col·legi d'Economistes de Catalunya i en Lluís Matas, alcaldable de Junts per Sabadell van dur a terme en el dia d'ahir una taula rodona presentada per Francesc Baró, regidor de JxS, sobre el dèficit fiscal a Catalunya i com afecta l'actual model de finançament a la vida dels catalans.

Segons Joan B. Casaas, els catalans fem una aportació econòmica 14 punts per sobre de la mitjana a l'Estat i, en canvi, el que rebem és 12 punts per sota de la mitjana.

El diputat de Junts al Parlament de Catalunya, en Joan Canadell va assegurar que amb un dèficit del 8% del PIB, és a dir, uns 20M d'euros, si Catalunya fos independent podria ser com un país nòrdic amb una alta qualitat de vida.

En Lluís Matas afirma que en una Catalunya independent, Sabadell també en sortiria beneficiada amb moltes més inversions i ocupació.


Per a més informació:

https://www.diaridesabadell.com/2022/10/24/joan-canadell-sabadell/

https://www.isabadell.cat/politica/junts-assenyala-el-deficit-fiscal-com-un-motiu-per-defensar-la-independencia/

https://radiosabadell.fm/noticia/joan-canadell-les-possibilitats-de-catalunya-daconseguir-financament-amb-la-independencia




Comentaris

Entrades populars