Alcaldable Matas: “ El President i Govern de la Generalitat no poden dimitir de les seves responsabilitats, hem d’agafar els diners i gestionar-los des de Catalunya per fer la Ronda Nord”

 

Alcaldable Matas: “ El President i Govern de la Generalitat no poden dimitir de les seves responsabilitats, hem d’agafar els diners i gestionar-los des de Catalunya per fer la Ronda Nord”

 

Consellera Ciuró: “estem cansats de fotos i anuncis, volem aquesta infraestructura i que es desenvolupi amb un acord molt transversal”

 

Ramon Tremosa: “els vallesos són aproximadament el 20% del PIB de Catalunya. Si el Vallès no rutlla, Catalunya no rutlla. Ens falta sentit d’Estat i si el tinguéssim veuríem que la Gran Via i la Ronda Nord són vitals”

 

La Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Sabadell ha acollit un acte organitzat per Junts per Sabadell per parlar sobre la Ronda Nord amb tres ponents d’excepció: la consellera de Justícia, la sabadellenca Lourdes Ciuró, el diputat de Junts per Catalunya al Parlament, Ramon Tremosa, i l’alcaldable i portaveu de Junts per Sabadell, Lluís Matas. El president de la Cambra, Ramon Alberich, també ha intervingut durant l’acte.

L’Alcaldable i portaveu de Junts per Sabadell, Lluís Matas, ha afirmat que “a Sabadell tenim un problema i es diu Gran Via, però a la comarca també en tenim que venen derivats de la contaminació, les infraestructures i la competitivitat.”  “A Sabadell estem fent la transformació més gran des de l’Eix Macià, tenim el repte de fer la ciutat més verda i menys contaminada”, ha recordat.

Sobre la Ronda Nord, Lluís Matas ha dit que “no és el quart cinturó de fa 30 anys, ara no s’hagués plantejat perquè hi ha sensibilitat mediambiental” i ha afegit que  “demanem la Ronda Nord perquè la totalitat de la comarca la necessita”.

“Tot i els incompliments de l’Estat – ha afegit l’alcaldable de Junts-  no podem renunciar a 250 milions per una infraestructura.Matas ha afirmat que “el President i el Govern de la Generalitat no pot dimitir de les seves responsabilitats, hem d’agafar els diners i gestionar-los des de Catalunya:  demanem i exigim l’execució de les inversions compromeses amb Catalunya.” “Ho hem de fer possible, som els del sí”, ha reblat l’alcaldable.

 

Consellera Lourdes Ciuró: “tenim un dèficit de 1300M€ en infraestructures, les volem totes”

Per la seva banda, la consellera de Justícia, la sabadellenca Lourdes Ciuró, ha aclarit el motiu pel qual la Generalitat no va assistir a l’acte del passat 10 de juny al Consell Comarcal del Vallès Occidental, on la ministra Sánchez va anunciar el traspàs dels diners al govern català per executar la Ronda Nord. Per a Ciuró: “una cosa és  la infraestructura i una altra blanquejar el dèficit d’inversions”. La consellera sabadellenca ha posat en dubte aquest traspàs perquè “no hi ha res concret” i ha recordat que “actualment tenim un dèficit de 1300M€, volem totes les infraestructures.

Segons la responsable de la cartera de Justícia “estem cansats de fotos i anuncis, volem aquesta infraestructura i que es desenvolupi amb un acord molt transversal.  Parlem d’una ronda que permetrà millorar la mobilitat a la zona més industrialitzada del País”, ha afegit contundent.

 

Ramon Tremosa: “un dels costos de fer una infraestructura és guanyar el consens social per fer-la”

El diputat de Junts al Parlament de Catalunya, Ramon Tremosa, expert en matèria d’infraestructures, ha explicat que “els vallesos són aproximadament el 20% del PIB de Catalunya. Si no rutllen, Catalunya no rutlla! Ens falta sentit d’Estat i si el tinguéssim veuríem que la Gran Via i la Ronda Nord són vitals”

Com a expert en la matèria, Tremosa ha explicat que “un dels costos més alts per fer una infraestructura és guanyar el consens social previ per fer-la” i ha afegit que “la urgència a Sabadell és guanyar aquests consens previ a banda de les qüestions electorals.”

Pel diputat “des de Junts podem ajudar altres partits que encara volen i dolen, que no saben a quin costat de la pancarta estan” i ha afegit que  “Junts des del Parlament i el Govern hem de trobar una solució urgent i ràpida, que se sàpiga que hi haurà un  calendari i que les eleccions estan al marge. No podem no donar missatges clars a les empreses del Vallès, que són el motor de Catalunya”, ha reblat.

A l’acte hi ha assistit agents econòmics i empresarials de la ciutat, així com representants de la Cambra de Comerç de Terrassa. A més, s’hi han afegit els portaveus de Junts a Terrassa, Sant Quirze, Matadepera i Castellar del Vallès. Un assistent molt destacat ha estat el conseller legítim Josep Rull, responsable de la conselleria de Territori fins que fou empresonat, i qui ha donat el seu punt de vista de la situació. 

Comentaris

Entrades populars