Junts per Sabadell inicia el procés de primàries per escollir candidat/a a les eleccions municipals del 2023


 

Aquest mes d’abril, Junts per Sabadell obre el procés de primàries per tal d’escollir el candidat o candidata de la formació a les properes eleccions municipals del 2023.

Tot el procés serà telemàtic per garantir la màxima participació. Els afiliats/es que es vulguin presentar com a precandidats tenen fins al 7 d’abril per notificar la seva voluntat al respecte. A partir d’aquí i fins al dia 15 d’abril s’obre el termini de recollida d’avals. Cal un mínim del 20% de suports dels afiliats per assolir la condició de candidat.

En cas que hi hagués més d’un candidat, del 16 al 19 d’abril s’obre el termini de campanya per donar a conèixer les seves candidatures entre els afiliats. Les votacions tindrien lloc el 24 i 25 d’abril.

La coordinadora local, Mercè Cantero, anima tots els afiliats «a participar activament en aquest procés», que novament posa de manifest «la transparència de Junts i la voluntat de reforçar encara més la democràcia interna de la formació» i ha de permetre disposar del millor candidat/a per afrontar unes eleccions claus per al futur de la nostra ciutat.

Comentaris

Entrades populars