Lluís Matas: “hi ha qui enarbora l’estelada però va preferir anar de vacances abans de quedar-se i coordinar un govern independentista”

 

Lluís Matas: “hi ha qui enarbora l’estelada però va preferir anar de vacances abans de quedar-se i coordinar un govern independentista”

El portaveu de Junts per Sabadell recorda que “des de l’oposició constructiva estem aplicant el nostre programa electoral”

 

El portaveu de Junts per Sabadell, Lluís Matas, acompanyat de la coordinadora local, Mercè Cantero, ha ofert una roda de premsa per tal de valorar les darreres informacions publicades pel tertulià Sergi Sol on criticava el paper de Junts per Sabadell en la governabilitat de la ciutat.

Matas ha afirmat que el tertulià demostra “el seu desconeixement de Sabadell que li fa dir coses que no tenen res a veure amb la realitat” i li ha recordat que “estem aplicant part del nostre programa des de les cadires de l’oposició de manera constructiva, cent per cent implicats i compromesos amb la ciutat.”

El portaveu juntaire ha afirmat que “tenim un govern socialista a Sabadell gràcies a Esquerra Republicana” i ha recordat que “mentre amb una mà enarboren l’estelada amb l’altre la deixen anar amb la suavitat dels qui prefereixen anar de vacances abans de quedar-se a treballar i coordinar un govern independentista.” Per a Matas  “si haguessin mantingut l’interès, les ganes i la capacitat de negociar, ara Sabadell tindria un alcalde o una alcaldessa independentista”, ha afegit.

Sobre els pactes, Lluís Matas ha afirmat que  “es tracta de negociar, una mica per tu i una mica per mi, on tothom acaba aconseguint objectius proposats” i ha recordat que Esquerra Republicana “ha pactat amb el partit socialista a Sant Cugat, per citar una ciutat veïna de Sabadell”.  En aquest sentit, el portaveu de Junts per Sabadell ha recordat que Esquerra Republicana i La Crida també van pactar “però malauradament no van fer res per la ciutat, que va tenir pèrdues milionàries per la seva mala gestió.”

“Però sap tot el què hem aconseguit nosaltres amb tres regidors a l’oposició?” pregunta el portaveu “Europa ens ha concedit 8 milions d’euros pel projecte de Junts per Sabadell per la transformació de la Gran Via-Ripoll. Sabadell ha aconseguit la nominació de Capital de Cultura Catalana 2024. Tindrem una oficina de turisme i un llarg i interessant programa que estem desenvolupant i que despertarà Sabadell econòmicament de la pèssima gestió feta fins ara. I celebrarem la Fira Sakura Matsuri en poc menys d’un mes”.

Des de Junts per Sabadell s’afirma que “només signem bons acords” i Lluís Matas ha fet referència a una moció que s’ha pactat aquesta setmana amb Esquerra Republicana sobre l’estelada i que es portarà a proper ple municipal. “Nosaltres no tenim cap tipus d’aversió contra pràcticament ningú i encara menys contra els qui, en principi, comparteixen l’objectiu de país. Sabem arribar a acords quan defensem objectius comuns”, ha afegit.

Finalment, Matas ha afirmat que “Junts estem per fer feina, per fer política transparent, eficient i real, per incentivar l'economia, per anar cap a la independència d’un país que així ho reclama” i ha reivindicat que “deixem de criticar i de buscar conflictes i treballem la bona actitud”. Matas ha reclamat al dirigent d’Esquerra Republicana que “faci política en positiu i que segueixi el model de maneres de fer; defensar les idees pròpies no vol dir atacar i criticar les idees dels altres. Quina estratègia és la seva? eliminar competència o esforçar-se?”, s’ha preguntat.

Lluís Matas ha dit al tertulià que “no ens faci perdre més el temps, faci una revisió de l’hemeroteca i repassi la roda de premsa que Junts per Sabadell vam fer després de la compareixença de l’Oriol Junqueres a la bodega Coca i entendrà moltes coses”, ha reblat.

Comentaris

Entrades populars