Junts per Sabadell reclama més aules pel Centre de Normalització Lingüística de Sabadell




 

Des de Junts per Sabadell es té constància que el Centre de Normalització Lingüística de Sabadell arrossega des de fa anys una clara mancança d’espais adequats, una petició que fa temps que reclamen i mai se li ha donat solució. Les aules per a la realització de cursos i exàmens de la llengua catalana van trobant de forma itinerant solucions temporals. A més darrerament hi ha hagut un notable increment d’alumnat i es fa necessari disposar d’aules amb prestacions,  per poder atendre cursos i proves.

La situació els porta de forma continuada a buscar opcions i canviar d’ubicació en funció de la disponibilitat, això dóna una sensació d’interinitat i d'improvisació que no és ni còmode, ja que complica la feina del professorat i la organització, ni tampoc dóna la imatge de professionalitat i qualitat que es vol donar.

Des de Junts per Sabadell sabem que l’Ajuntament està fent gestions en aquesta direcció però, sol·licitem que tractin el tema amb la màxima acceleració i possibilitin el conveni de sessió de la forma més àgil i ràpida possible.

Cal evitar que hi pugui haver abandonaments per culpa de no poder atendre la demanda, ja sigui per instal·lacions insuficients o estades incòmodes i precàries. Quan hi ha interès per aprendre, s’ha de fer tot l’esforç, posar facilitats i cobrir de forma ràpida les necessitats que es plantegen, per no crear desencís. L’aprenentatge de la llengua catalana, ara més que mai, s’ha de fomentar i l’ajuntament ha de posar el camí fàcil.

Així doncs, esperem que s’actuï amb la màxima celeritat per donar solucions i facilitar la tasca del Centre de Normalització Lingüística de Sabadell.

Comentaris

Entrades populars