Junts per Sabadell organitza l'acte "La dona a la política" amb motiu del Dia Internacional de les Dones

 




Tot i la pluja, un centenar de persones s'ha aplegat per tal d'escoltar a les protagonistes de l'acte organitzat per Junts per Sabadell amb motiu del Dia Internacional de les Dones. "La dona a la política" ha estat el títol escollit per aquesta trobada que han protagonitzat la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, la portaveu de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats, Míriam Nogueras, i la senadora Assumpció Castellví. 

La consellera Ciuró ha explicat que "necessitem polítiques que no ens aboquin a jornades parcials o als cuidats, que generen cotitzacions inferiors a les dels homes malgrat tenir la mateixa família". Per la seva banda, la diputada Miriam Nogueras ha reivindicat "el desacomplexament de les dones" i ha subrtallat la necessitat del "reconeixement femení que tenim a Catalunya". La senadora Castellví ha parlat del sostre de vidre i ha afirmat que "ja comença a tenir esquerdes".

L'acte ha finalitzat amb un interessant col·loqui on les ponents han respost les diverses preguntes que els hi ha plantejat el públic assistent. 

Comentaris

Entrades populars