‘De baixa qualitat, menyspreable’, article del portaveu Lluís Matas a l'ISabadell



Les declaracions del servidor públic Gabriel Rufián i Romero són inexplicables, no sé a què treu cap. Per mi és roí. És com si el teu amic menteix vilment i despietadament, per aconseguir la feina per la qual tu treballes des de fa temps, responsablement.

Resulta sospitosa aquesta aparició incendiaria precisament ara que un col·lectiu important com són els mestres de l’escola pública estan demanant la dimissió del conseller d’ERC. Aquesta acció sembla talment una cortina de fum per intentar desviar el focus d’atenció ciutadà en un altre tema.

A la fi tothom s’ha reunit amb Rússia, tothom qui coneix i treballa la política internacional, és clar, els que sabem de la importància de parlar amb tots els països, d’això se’n diu Relacions Internacionals. Però els que tenen la mirada petita, petita i només tenen ulls per la seva limitada parcel·la, no ho saben. Nosaltres volem aconseguir grans coses i és clar la nostra visió va molt més lluny.

No sé si el tal Rufián ha actuat amb connivència amb el seu partit, o ha estat una excentricitat amb ganes d’alimentar el propi ego, podria ser, hi ha gent que pensa que la millor estratègia és tirar lleixiu a les flors del veí, per poder presumir de balcó. Si no és així i realment ERC no recolza les seves declaracions, encara és més preocupant, tenir un espia infiltrat és perillós i ho han de comprovar, perquè la deslleialtat, la infidelitat i la traïció està assegurada en un moment o altre.

És curiós perquè fins ara internacionalitzar la independència era vist com la gran solució, perquè de fet, és la solució. El món ens ha de conèixer i reconèixer com a país i també apuntar que parlar amb algú, no és el mateix que casar-se amb algú, ni tan sols vol dir compartir opinió, ni per descomptat visió política, parlar vol dir parlar.

Nosaltres no som d’entrar en aquestes provocacions, ni de fer aquestes aparicions dramatitzades que li agraden a en Gabriel, la nostra intenció sempre ha sigut la independència i encara ho és. Però va bé conèixer als qui tens al costat, aquestes accions i declaracions no fan cap servei. El nostre propòsit va molt més enllà, volem construir un país millor i també un món millor.


 https://www.isabadell.cat/opinio/de-baixa-qualitat-menyspreable-per-lluis-matas-junts-per-sabadell/

 

Comentaris

Entrades populars