Activitat de l'executiva local de Junts per Sabadell durant el 2021. Encarem el 2022 amb força!


Aquest any 2021 ha estat un any d’intensa activitat política, a tota Catalunya i també a Sabadell. Vàrem començar amb la campanya electoral per les eleccions del 14 de febrer on vàrem aconseguir un gran resultat, esdevenint un partit acabat de néixer la tercera força política a Catalunya, i a Sabadell en vàrem ser partícips d’aquesta victòria essent la segona ciutat de tota Catalunya que més vots de Junts va aconseguir, només darrere de Barcelona.




Des d’aleshores, des de l’executiva local del partit hem estat impulsant activitats i actes que ens han fet presents a la ciutat i han ajudat a consolidar el partit i el projecte del Grup Municipal.

Començant pel final, aquest desembre hem pogut repetir la campanya de comerç de proximitat que el desembre de 2020 ja vàrem iniciar des de Junts per Sabadell, i que ens va ajudar a agafar impuls pel curs polític de 2021. Seguidament vàrem tirar endavant la campanya ‘’trobem el drac i el llibre, Junts!’’ una activitat lúdico-festiva per nens i pares de totes les edats amb l’objectiu de fomentar el coneixement de la nostra ciutat que va ser un gran èxit de participació.

També, hem pogut formar part del programa ‘’Let’s Clean Up Europe’’ impulsat des de les institucions europees per promoure un medi ambient net a la nostra Unió, i des de Junts per Sabadell no vàrem dubtar un instant en sumar-nos a aquesta iniciativa per cuidar de l’entorn natural de la nostra ciutat.

Hem pogut acollir a la nostra ciutat a personalitats com l’Honorable Conseller Jordi Turull, o en Jaume Alonso Cuevillas, en actes de gran afluència per a la militància de contingut polític intens, quan la pandèmia ho va permetre, i quan no, vàrem poder ser testimonis dels connectem-nos organitzats des de la Vegueria on vàrem poder gaudir de grans estones amb tota la militància que s’hi va connectar.

Cada mes hem pogut celebrar les assemblees d’afiliats corresponents per donar veu i tenir feedback amb tota la militància local, i s’ha pogut desenvolupar, tot i la pandèmia, la feina diària de l’executiva local del partit amb normalitat i constància.

El nostre primer any com a partit a la ciutat, doncs, ha sigut un èxit que no està exempt de marge de millora, en el qual treballem incansablement per tal de ser un ens útil a la ciutadania i al país. Ho som, i ho serem.

Aquest any que entra, torna a fer-ho amb la pandèmia dificultant l’activitat política, obligant-nos a prendre mesures que no sempre son les desitjades, però això ni ens fa enrere ni ens treu la determinació amb la que, dia a dia, continuem treballant per aquest, el nostre projecte polític.

Com sempre diu l’Honorable Conseller Josep Rull, els partits polítics han de servir per crear horitzons d’esperança col·lectiva, i amb aquest objectiu hem treballat aquest any 2021, i encarem el 2022.


Comentaris

Entrades populars