Junts per Sabadell obre la seva moció sobre l’emergència lingüística a Òmnium Cultural i Plataforma per la Llengua davant la seva voluntat de treballar-hi conjuntament




 

La moció es presentarà més endavant per tal de generar un debat més ampli i enriquidor al voltant de la protecció de la llengua catalana

 

El grup municipal de Junts per Sabadell deixa sobre la taula la moció que es presentava al Ple d’avui sobre l’emergència lingüística i l’obre a Òmnium Cultural i Plataforma per la Llengua, entitats que han manifestat la seva voluntat de treballar-la juntament amb Junts per Sabadell.

 

Des de Junts per Sabadell es manifesta la plena voluntat de treballar conjuntament aquest text, ja que per defensar i protegir la llengua catalana és positiu que hi hagi un debat ampli i enriquidor.

 

El grup juntaire manifesta la seva satisfacció per l’important ressò que ha tingut la moció, que ha animat a les entitats a implicar-s’hi, i es posa al capdavant d’aquest treball conjunt, marcant estratègia, calendari i objectius de manera consensuada. La voluntat és presentar el text quan estigui acordada tant per Junts per Sabadell com per les entitats implicades.

Comentaris

Entrades populars