Junts per Sabadell demana la recuperació de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil i la cessió de l’edifici de correus de la Via Massagué



La formació juntaire presenta diverses demandes de la ciutat en el marc de les esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat

 

Junts per Sabadell presenta un conjunt de demandes de la ciutat en el conjunt d’esmenes que Junts per Catalunya ha presentat als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE). Entre aquestes sol·licituds, destaquen la recuperació de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil i la cessió de l’edifici de correus de la Via Massagué.

En referència a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, des de Junts per Sabadell es demana que es desjudicialitzi el conflicte que hi ha actualment i que la ciutat pugui disposar d’aquest espai; de la mateixa manera que es vol disposar de l’edifici de correus de la Via Massagué.

Un altre edifici del qual es vol preservar el seu futur és la Masia de Can Llong, inclosa en l’inventari de Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, de la qual es demana la seva rehabilitació.

A nivell d’infraestructures, es demana la construcció de l’estació de RENFE a Can Llong, la tercera via de la R4 entre les estacions de Sabadell Sud i Cerdanyola del Vallès; així com la connexió de la C-58 amb la B-124 per anar a Castellar del Vallès. Finalment, també es reclama el traspàs de la gestió de l’aeroport de Sabadell. La voluntat d’aquestes demandes és descongestionar la ciutat de vehicles i fomentar l’ús del transport públic.


Comentaris

Entrades populars