Lluís Matas es reuneix amb la consellera Ciuró per exposar-li diversos projectes i propostes per a Sabadell



El portaveu de Junts per Sabadell, Lluís Matas, s’ha reunit amb la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, a la seu de la conselleria, per tal d’exposar-li diversos projectes i propostes per a Sabadell.

A la trobada el portaveu ha traslladat a la Consellera les principals necessitats que hi ha a dia d’avui la ciutat de Sabadell: “li hem presentat un estudi complet de propostes i projectes que poden donar solució a diferents necessitats de la ciutat i que són competència de la Generalitat de Catalunya, en diversos àmbits”, ha explicat Matas.

Lluís Matas també ha aprofitat la trobada per explicar els projectes de futur que Junts per Sabadell està treballant o estudiant. “La Consellera està al dia del que passa a Sabadell – ha afirmat Matas – i s’ha interessat per l’evolució dels diversos projectes que ella va contribuir a engegar, i que actualment s’estan executant.”  

Durant la visita, el portaveu de Junts per Sabadell ha fet entrega a la consellera Ciuró d’un quadre de l’artista sabadellenc Antoni Angle Roca, membre fundador del grup Gallot. Es tracta d’un retrat del Mercat Central de Sabadell de l’any 1998.

“Junts som decisius per la ciutat de Sabadell – ha reblat el portaveu Matas- i som  un partit clau per la governabilitat. La relació directa que tenim amb les diverses conselleries agilitza, en gran mesura, les gestions amb el govern de la Generalitat”, ha conclòs.



Comentaris

Entrades populars